Webmaster Richardt Rolsted www.richardt.3390hundested.dk

Visithundested Info.

Skift til vistihundested.dk

Er du Smartphone bruger, kender du allerede mobiludgaven visithundested.dk.


Inden for den nærmeste fremtid bliver den PC baserede udgave af hjemmesiden hundested.info nedlagt og visithundested.dk bliver fremover det eneste sted man kan indhente oplysninger specifikt om Hundested og omegn.


Forudsætningerne og tiden har ændret sig og kun meget få har benyttet sig af de tilbud som der var med Hundested.info, derfor er der ingen grund til at vedligeholde to internetsider om Hundested.

Når hundested.info bliver nedlagt, kommer der en meddelelse om, at man bliver stillet videre til visithundested.dk, og selv om den er designet til Smartphones, kan den selvfølge også ses på en PC.  

Der er to grunde til at hjemmesiden hundested.info er nedlagt.

Min mening var fra start, at jeg ville oprette et sted hvor besøgende i Hundested kunne finde oplysninger om alle de praktiske ting, som f.eks. P-pladser, hvor der er toiletter, kontantautomater, turistkontor og andre lignende ting.


Da jeg så var kommet i gang syntes jeg lige så godt jeg kunne gøre noget for de handlende i havn og by, med oplysninger om hvad de kunne byde på til hverdag såvel som forskellige arrangementer mm.

Desværre har der været meget lidt interesse fra byens handlende, og kun et par foreninger har benyttet sig af hundested.info.


Da det kræver meget tid at vedligeholde systemet, og jeg ikke syntes det giver mening at bruge så meget tid på noget som ingen støtter, har jeg valgt at nedlægge siden.


Da jeg startede, fandt jeg heller ikke at hhv. Visitnordsjaelland.dk og oplevhalsnaes.dk, levede op til hvad man kunne forvente at officielle kanaler, kunne og burde oplyse om, ligesom overskuelig­heden ikke var særlig god.

I dag er de begge blevet meget bedre og især oplevhalsnaes.dk gør det så godt, at der ikke er nogen grund til at jeg laver noget lignende.  


Jeg har længe haft en mobil udgave som man automatisk blev omstillet til hvis man anvendte en mobil telefon.

Da der er sket meget på de fire år jeg har arbejdet med hjemmesiderne om Hundested, betyder det bl.a., at det er helt almindeligt at anvende Smartphones, og det er selvfølgelig den man anvender når man kommer til en by som Hundested, eller en hvilken som helst anden, og har brug for at vide noget om byen.

Derfor er mobiludgaven visithundested.dk blevet tilpasset og opgraderet til, at kunne være mediet der er bedst egnet til opgaven med at oplyse om de almindelige praktiske ting, når man ikke sidder ved en PC, men er på farten rundt i landet, f.eks. til Hundested.